AL

EN

Секогаш блиску до вашиот бизнис.

Фискален апарат    

Овластен сервис центар за фискални апарати. Ние нудиме продажба и сервисирање на фискални апарати                

Бензинска пумпа


Имаме инсталиран софтвер на пазарот кој е присутен од 2002 година, за кој посебно се грижиме.

Софтвер за ресторан


Сигурен софтвер за управување со ресторан кој работи со сите фискални апарати. 

Изведба на мрежи


Изведба на компјутерски мрежи, нисконапонски мрежи и фотоволтаички системи.

Gigabel Computers е овластениот фискален центар на Дуна Компјутери. Градови во кои Gigabel Computers обезбедува техничка поддршка се: Тетово, Гостивар, Дебар, Кершово и Македонски Брод. 

Фискален систем за бензински пумпи

ANDA LON - систем за приклучување на бензински пумпи во согласност со Законот за фискализација. Системот е поврзан со LON платформата и е инсталиран во 90 пумпи низ целата територија на Република Македонија.
Софтверски решенија - дел од фискалниот систем за промет на мало од малопродажба на нафтени продукти.
Електронски систем за царинско поврзување - дополнителен дел од системот ANDA LON - Царинска врска согласно Законот за минерални масла, член 31а од Законот за акциза за нафта. 

Софтвер за  
ресторан

Драјвер - Со нашата фискална проверка и Mini-POS драјвер не треба да научите како да го користите вашиот фискален касиер. Едноставно, ќе ја поврзете картичката со вашиот компјутер, додека возачот ќе ви овозможи да ги испечатите вашите фискални сметки и извештаи.

Соработка помеѓу

Адреса

Тетово
Улица: Радован Кониќ 1Контакт

Email:
info@gigabel.mk
Телефонски број:
044 340 650  
 

Feedback

Ве молиме пратете ни е-пошта за сите проблеми што ги имате.